Hemofarm ugostio rukometaše „Crvena zvezda“
21. januar 2016.
Oko 30 rukometaša „Crvene zvezde“, predvođenih trenerom Nenadom Peruničićem, posetilo je proizvodni kompleks Hemofarma u Vršcu.  RK „Crvena zvezda“ je na pripremama u Vršcu, pred prolećni deo takmičenja, i poseta Hemofarmu je organizovana kako bi rukometaši što bolje upoznali grad u kome danima naporno treniraju. 

Domaćini su im predstavili fabriku i „iz prve ruke“ pokazali kako se prave i pakuju lekovi koji se plasiraju na tržišta 38 zemalja širom sveta. 


„Hemofarm je  kompanija posvećena zdravlju i stoga snažno povezan za sportom. Ponosni smo što je, uz našu dugogodišnju podršku  SC Milenijum,  Vršac postao jedan od značajnih sportskih centara, ne samo u Srbiji, nego i širom sveta kao domaćin Univerzijade, evropskih i planetarnih šampionata.  Inicijativa „Crvene zvezde“ da tokom priprema u Vršcu posete Hemofarm, pokazuje da rukomet i farmacija, pored afirmacije zdravih navika i stilova života,  imaju još nešto zajedničko: timski rad i želju za što boljim rezultatima. Ovim mladim momcima želim mnogo uspeha u prolećnom delu prvenstva“, rekao je Siniša Čanković, pomoćnik direktora Proizvodnje Hemofarm

Crvena zvezda“ završila je 2015. na prvom mestu Super rukometne lige Srbije, a pripreme u Vršcu poslednje su pred prolećni deo takmičenja.