21. januar 2016.
Hemofarm ugostio rukometaše „Crvena zvezda“
Oko 30 rukometaša „Crvene zvezde“, predvođenih trenerom Nenadom Peruničićem, posetilo je proizvodni kompleks Hemofarma u Vršcu.  RK „Crvena zvezda“ je na pripremama u Vršcu, pred prolećni deo takmičenja, i poseta Hemofarmu je organizovana kako bi rukometaši što bolje upoznali grad u kome danima naporno treniraju. 

Domaćini su im predstavili fabriku i „iz prve ruke“ pokazali kako se prave i pakuju lekovi koji se plasiraju na tržišta 38 zemalja širom sveta. 


„Hemofarm je  kompanija posvećena zdravlju i stoga snažno povezan za sportom. Ponosni smo što je, uz našu dugogodišnju podršku  SC Milenijum,  Vršac postao jedan od značajnih sportskih centara, ne samo u Srbiji, nego i širom sveta kao domaćin Univerzijade, evropskih i planetarnih šampionata.  Inicijativa „Crvene zvezde“ da tokom priprema u Vršcu posete Hemofarm, pokazuje da rukomet i farmacija, pored afirmacije zdravih navika i stilova života,  imaju još nešto zajedničko: timski rad i želju za što boljim rezultatima. Ovim mladim momcima želim mnogo uspeha u prolećnom delu prvenstva“, rekao je Siniša Čanković, pomoćnik direktora Proizvodnje Hemofarm

Crvena zvezda“ završila je 2015. na prvom mestu Super rukometne lige Srbije, a pripreme u Vršcu poslednje su pred prolećni deo takmičenja.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: