Medija centar
Galerije
31. maj 2024.
DAN KOMPANIJE/PORODIČNI DAN 2024.
DAN KOMPANIJE/PORODIČNI DAN 2024.
Povodom rođendana kompanije, u vršačkoj fabrici održan je i Porodični dan za zaposlene i decu. I ove godine je Hemofarm slavio svoje jubilarce, a organizovana je i akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine. Svi građani Vršca, kao i zaposleni kompanije Hemofarm sa decom, imali su jedinstvenu priliku da posete STADA EXPO, multimedijalnu izložbu posvećenu održivom razvoju. Deca su posebno bila oduševljena zabavnim i edukativnim programom koje je Hemofarm pripremio za najmlađe.
08. decembar 2023.
Hemofarm ostvario dvocifreni rast u 2023.
Hemofarm ostvario dvocifreni rast u 2023.
„U ovoj godini, u Hemofarm je investirano više od 36 miliona evra, a za naredni period je već predviđeno dodatnih 100 miliona evra. Planirana investicija će od naše kompanije napraviti mega-fabriku, čak i u svetskim okvirima. Ovo je samo još jedna potvrda našeg opredeljenja za tržište Srbije i region zapadnog Balkana“, izjavio je Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma i izrazio velika očekivanja u narednom periodu.
02. jun 2023.
Dan kompanije/Porodični dan 2023.
Dan kompanije/Porodični dan 2023.
Povodom 63. rođendana kompanije, u vršačkoj fabrici održan je Porodični dan za zaposlene i decu. I ove godine je Hemofarm slavio svoje jubilarce, a organizovana je i akcija dobrovoljnog davanja krvi. Za zaposlene su organizovani i zdravstveni pregledi na više medicinskih punktova unutar fabrike, a deca su posebno bila oduševljena zabavnim i edukativnim programom koje je Hemofarm pripremio za najmlađe.
09. decembar 2022.
62 godine uspešnog poslovanja Hemofarma
62 godine uspešnog poslovanja Hemofarma
„Fokusirajući se na rast, inovacije i operativnu izvrsnost, nastavljamo da razvijamo Hemofarm kao modernu i odgovornu kompaniju. Sledeći putokaze održivog razvoja, nastavljamo stazama koje nisu utabane i jednostavne, ali su naše jasno opredeljenje”, poručio je dr Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma, i dodao da je Hemofarm sačuvao lidersku poziciju na tržištu Srbije i Bosne i Hercegovine.