Misija i vizija
Još od 1960. želimo vam svako dobro, jer znamo da je dobro zdravlje najveće bogatstvo.
Uspeh u poslovanju težimo da ostvarimo kroz tri strateška pravca – rast, inovativni pristup i organizacionu izvrsnost. Rast baziramo na kontinuiranom plasiranju savremenih i dostupnih farmaceutskih proizvoda, kao i na osvajanju novih, perspektivnih tržišta. Inovativnim pristupom, unapređujemo i razvijamo kompaniju u novim pravcima. Uz sinergiju sa osnovnom delatnošću, cilj nam je da se na najbolji mogući način pobrinemo o zdravlju nacije. Organizacionu izvrsnost naše kompanije čini set alata i tehnika za bolju efikasnost i efektivnost kompanije, poput racionalizacije i smanjenja troškova, savremenih HR metoda i kontinuiranog unapređenja proizvodnih procesa.

Tehnologije, procesi i brojke, iako veoma značajni za poslovanje, nisu nam jedini fokus. Hemofarm je kompanija koja svakoga dana ulazi u domove ljudi – zato nam je veoma važno vaše poverenje.
Vizija Hemofarma jeste da bude vodeća kompanija u domenu brige o zdravlju.
Celokupan pristup poslovanju, baziran je na četiri ključne vrednosti koje, ujedno, određuju i naš korporativni identitet.
 • AGILITY - fleksibilno i odlučno smo nosioci promena na našem zajedničkom putu i u svom ličnom razvoju.
 • ENTREPRENEURSHIP - razvijamo nove ideje i inicijative, čime stvaramo budući rast i vrednost.
 • INTEGRITET - otvoreno iskazujemo mišljenje i uzajamno se poštujemo u svemu što radimo.
 • ONE STADA - postupamo u najboljem interesu kompanije, a ne samo svoje poslovne jedinice ili funkcije.
 • Budućnost se ne događa tek tako; poput istorije, ona se stvara. AGILNI smo jer prilagođavanje promenama brže od konkurencije predstavlja najvažniji faktor uspeha. PREDUZIMLJIVI smo jer su ideje i postupci svakog od nas iskre koje podstiču budući rast. INTEGRITET i međusobno poštovanje su nam na prvom mestu u primeni standarda i razvoju kvaliteta. Kako bismo postupali u najboljem interesu kompanije, zalažemo se za koncept JEDINSTVENE STADE. Budućnost je u našim rukama – zajedno pišemo novo poglavlje.
  Fokusirajući se na rast, inovacije i operativnu izvrsnost, razvijamo Hemofarm kao modernu i odgovornu kompaniju. Sledeći putokaze održivog razvoja, nastavljamo stazama koje nisu utabane i jednostavne, ali su naše nesumnjivo opredeljenje. Shvatite ovo kao obećanje – I dalje ćemo težiti da kroz unapređenje i razvoj Hemofarma, doprinosimo održivom razvoju celokupnog društva.
  Svako dobro!
  dr Ronald Seeliger, generalni direktor
  HEMOFARM A.D.
  Beogradski put bb, 26300 Vršac
  tel.: +381 13 803 100

  Poslovni centar Hemofarm A.D.
  Prote Mateje 70, 11000 Beograd
  tel.: +381 11 381 1200

  svakodobro@hemofarm.com