24. april 2015.
Hemofarmu posebno priznanje za bezbednost i zdravlje na radu
Hemofarm je dobitnik prve nagrade - posebnog priznanja „28. april“ za predanost vrednostima bezbednosti i zdravlja na radu i širenju kulture prevencije koje dodeljuje Uprava za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije.

Na svečanosti u Domu Vojske Srbije koju je otvorio ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin, nagradu u ime Hemofarma primio je Milan Smoljanović, direktor Sektora opštih poslova Hemofarma.

„Čast mi je da u ime Hemofarma primim najveće državno priznanje za bezbednost i zdravlje na radu, kao potvrdu korporativne odgovornosti i nastojanja da, u skladu sa svetskim standardima, kontinuirano brinemo o zdravlju i bezbednosti naših radnika. Zaštita od povreda i profesionalnih oboljenja u Hemofarmu nije određena samo zakonskim odredbama, već je fokusirana na svakog zaposlenog pojedinačno, što je rezultiralo i činjenicom da u kompaniji nemamo nijednog zaposlenog sa nekim od profesionalnih oboljenja, a broj povreda na radu je minimalan“, rekao je Milan Smoljanović.

Uprava za bezbednost i zaštitu na radu tradicionalno, povodom 28. aprila, Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu, dodeljuje priznanja pravnim licima, preduzetnicima i pojedincima. Hemofarm je nagradu „28. april“ dobio drugi put. Podsetimo, pre dve godine Hemofarm je dobio drugu nagradu „28. april“ u kategoriji kompanija sa više od 250 zaposlenih.

Hemofarm primenjuje vodeće svetske standarde zaštite životne sredine i upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu. Najviši nivo bezbednosti za više od 2500 zaposlenih potvrđen je i kroz uvođenje standarda OHSAS 18001
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: