Edukacija zaposlenih
Dinamično i globalno poslovanje Hemofarma, zaposlenima otvara mogućnost rada u internacionalnom okruženju, kao i mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja kroz stalne edukacije. Sektor ljudskih resursa organizuje sve neophodne stručne obuke, fokusirajući se na unapređenje znanja, sposobnosti i profesionalnih performansi zaposlenih. Takođe, veliki značaj se pridaje tome da svi zaposleni na istim i sličnim pozicijama, uprkos geografskoj dislociranosti i prethodnom iskustvu, istovremeno prate trendove i unapređuju profesionalne veštine.
Tokom 2021. godine u Hemofarmu je organizovano ukupno 5.802 internih i eksternih obuka i treninga za zaposlene. Strateško opredeljenje menadžmenta da kontinuirano ulaže u razvoj ljudi, unapređenje njihovih znanja i ekspertskih veština doprinelo je da su zaposleni tokom 2021. ostvarili ukupno 11.604 sati obuka, edukacija i usavršavanja u Hemofarmu. Naši zaposleni treću godinu za redom posvećuju preko 10.000 sati obukama, edukacijama i usavršavanju.
Talent program Your Growth Starts Here
Kompanija Hemofarm ti otvara svoja vrata jednom godišnje kroz Talent program šestomesečne plaćene prakse, i pruža ti priliku da se razvijaš u okruženju eminentnih stručnjaka radeći sa najnovijim tehnologijama.
Jedinstvena i važna – Mentorski program za žene
Program Jedinstvena i važna namenjen je podršci i promociji ženskog liderstva u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Šest vrhunskih liderki iz naše organizacije mentorisaće šest odabranih učesnica programa kroz godinu dana i sa njima podeliti svoja iskustva, savete, kontakte i druge resurse koji će im pomoći da pređu na naredni nivo karijernog razvoja i postanu buduće liderke pozitivnih promena u svojim organizacijama i zajednicama.
Šanse za studente
Ostvarenje prilika za razvoj znanja, veština i sposobnosti, Hemofarm omogućava studentima kroz stručnu praksu. Na taj način, studenti imaju šansu da steknu praktično iskustvo potrebno za budućnost, a Hemofarm, s druge strane, otkriva buduće potencijalne zaposlene.

Ponosni smo što smo deo STADA grupe, koja nam, kroz prenošenje internacionalnog iskustva otvara dodatne mogućnosti za rad i razvoj.