Hemofarmu priznanje Top Serbian Brands
19. februar 2016.
Hemofarm je, drugu godinu za redom, dobitnik priznanja Top Serbian Brands. Najveća srpska farmaceutska kompanija titulu „najbolji korporativni brend u farmaciji” osvojila je glasovima potrošača.

„Kada smo prvi put osvojili ovo priznanje, rekla sam da je važno to što su građani sami prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o njihovom zdravlju. Danas, kada smo izuzetno počastvovani jer nagradu dobijamo već drugi put, imam utisak da se prvobitno međusobno prepoznavanje, sada pretvorilo u jedan trajan odnos obostranog poverenja korisnika naših proizvoda i nas u kompaniji. Ova nagrada Hemofarm posebno dodatno obavezuje da naši proizvodi u budućnosti budu još kvalitetniji i dostupniji”, istakla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

U anketi izbora najboljih brendova u Srbiji za 2015. godinu učestvovalo je 2.780 punoletnih građana. U ovom, nezavisnom istraživanju javnog mnjenja, primarni kriterijumi bili su: prepoznatljivost brenda, vrhunski kvalitet proizvoda, zadovoljstvo potrošača i poslovni rezultati. Izbor najboljih srpskih brendova u 58 kategorija organizovali su časopis Top Serbian Brands i portal www.bestofserbia.rs.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com