„BEST BUY AWARD“ – Potrošači nagradili kompaniju za najbolji odnos cene i kvaliteta
15. septembar 2015.
Srpski i regionalni farmaceutski lider Hemofarm, osvojio je prvo mesto po glasovima srpskih potrošača u istraživanju za Best Buy Award.

Ispitanici, potrošači farmaceutskih proizvoda i preparata, prepoznali su Vitamin B i sredstva za smirenje kao simbole najboljeg odnosa cene i kvaliteta na domaćem tržištu u istraživanju koje je sprovedeno u julu ove godine na reprezentativnom uzorku od 1.200 građana Srbije starijih od 18 godina. Drugim rečima, korisnici interneta odredili su ove proizvode kao broj jedan sa stanovišta vrhunskog kvaliteta po najboljoj ceni.

Ovo je rezultat „Best Buy Award” istraživanja u Republici Srbiji koje je obavila švajcarska organizacija ICERTIAS - Međunarodna asocijacija za sertifikaciju. Ova organizacija meri isključivo iskustvo ispitanika i njihovo zadovoljstvo odnosom cene i kvaliteta ponuđača na tržištu.

„Današnji kupci su u potrazi za boljom vrednošću za svoj novac. Odnos između najboljeg mogućeg kvaliteta i dobre cene je, više nego ikada ranije, važan za sve kupce. Poslednja u nizu nagrada koju smo dobili Best Buy Award je potvrda upravo takvih naših opredeljenja. Hemofarm godinama stiče poverenje korisnika svojih proizvoda tako što vodimo računa o njihovim potrebama, što je pacijent u fokusu našeg poslovanja, ali u isto vreme unapređujemo kvalitet života svakog pojedinca kroz vrhunske proizvode i kroz politiku niskih cena i velikom izboru različitih proizvoda,“ navode iz kompanije.

U godini jubileja – 55 godina poslovanja, Hemofarm je dobio već četiri značajna priznanja: drugu godinu za redom nagradu Najbolje iz Srbije, glavnu nacionalnu nagradu VIRTUS za korporativnu filantropiju, priznanje Top Serbian Brands i specijalno priznanje za Bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.