10. jun 2015.
Hemofarmu ponovo priznanje „Najbolje iz Srbije”
Hemofarm je drugu godinu za redom, a već treći put, najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi. Ovo je odluka stručnog žirija i glasova potrošača u okviru priznanja „Najbolje iz Srbije“ koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim listom „Privredni pregled“.

Prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije“ za najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi u ime Hemofarm primila je Tatjana Čubrilo, samostalni inokorepodent.

„Srećna sam što je Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije. A posebno sam radosna što sam odabrana da u ime svih mojih dragih koleginica i kolega, a ima nas skoro 3000, primim priznanje. Radim u Hemofarmu 15 godina. Mi prevodioci obično na početku karijere sanjamo da simultano prevodimo nekim važnim ličnostima. Ponekad to i nije tako bajkovito i može da bude naporno, ali ono što mi i dalje daje energiju i motivaciju je činjenica da sam kao prevodilac, ovde gde radim, naučila mnogo o farmaciji, o medicini, ekonomiji, pravu ali i o ljudima. I upravo ono što čini Hemofarm posebnim i uspešnim su ljudi. Mi radimo kao jedan veliki tim – svi za jednog i jedan za sve, i to je ono što je bajkovito u ovom poslu. Zato smo treći put osvojili ovu nagradu, zato i jesmo Najbolje iz Srbije“, rekla je Tatjana Čubrilo.

Za izbor najboljih brendova među 160 nominovanih, glasalo je oko 6.000 građana. Glavni kriterijumi za ocenjivanje bili su tržišno-finansijski, percepcija ispitanika i ocena stručnog žirija.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: