18. april 2015.
Veliki uspeh takmičara Hemofarma na 28 SuisseGas Beogradskom maratonu
SVIM SRCEM UZ MARATONCE

Uprkos kiši, više od 30 hiljada takmičara i takmičarki, trčalo je na najmasovnijoj manifestaciji zdravlja - Beogradskom maratonu. Među njima je na cilj i u rekordnom roku stiglo i sedam štafetnih ekipa Hemofarma. Trčali su pod sloganom SVIM SRCEM, u znak podrške humanitarnoj akciji Hemofarm Fondacije za obnovu dečjeg pozorišta „Boško Buha“.

Podršku Buhi dao je i Aleksandar Popović, bivši državni reprezentativac i osvajač medalja u sprinterskim trkama. Među 20 hiljada takmičara on je „branio“ boje Hemofarma u Trci zadovoljstva.

„Znamo da ni država ni grad nemaju dovoljno novca za delatnost kao što je kultura, Hemofarm je tu da pomogne. I ja sam učešćem u ovoj trci hteo da dam simboličan doprinos podršci pozorištu. Ljudi koji su se bavili atletikom znaju koliko je zadovoljstvo trčati i pobediti samog sebe“, rekao je Popović.

Hemofarm je za sve učesnike, u svom šatoru, obezbedio pomoć profesionalnih masera i lekara kao i neophodne vitamine i suplemente za okrepljenje.

„Drago mi je što je Hemofarmov šator bio zborno mesto dobre energije i sumiranja odličnih rezultata u današnjoj trci. Nadam se da je isto tako i naša poruka SVIM SRCEM za Boška Buhu i SMS 3088 doprla do velikog broja ljudi“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Hemofarm Fondacija nastavlja nacionalnu kampanju SVIM SRCEM u kojoj je fokus na zdravlju nacije. Uskoro bi trebalo da budu poznati i rezultati SMS akcije za pomoć najstarijem dečijem pozorištu u Beogradu Boška Buhu.

31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: