16. april 2015.
Štafete Hemofarma u humanitarnoj misiji
Hemofarm i Hemofarm Fondacija nastavljaju i ove godine da promovišu prave vrednosti kao ekskluzivni partneri 28. SuisseGas Beogradskog maratona. Pod sloganom nacionalne kampanje SVIM SRCEM Hemofarm poziva na jačanje kolektivnog duha i solidarnosti kroz humanitarnu SMS akciju za nastavak obnove dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Reč je o broju 3088 za sve tri mreže, cena poruke je 100 dinara, a sav prihod ide za obnovu pozorišta. I zaposleni Hemofarma ove godine trče u korporativnoj štefetnoj trci u promociji humanitarne akcije. Njih će tokom trke bodriti glumci „Boško Buhe“.

Hemofarm i Hemofarm Fondacija i ove godine daju veliku podršku Beogradskom maratonu. Budući da je ovo najveća promocija zdravlja i zdravog života smatramo da je prirodno da budemo partneri. Kolektivno trčanje inspiriše i na zajedništvo, a najvažniji segment toga je i saosećanje i empatija. Zato smo u Hemofarmu i Fondaciji Hemofarm pronašli još jedan – human razlog da u svemu učestvujemo. Pokrenuli smo SMS broj 3088 za pomoć nastavku obnove pozorišta „Boško Buha, a najveći ambasadori ove akcije biće moje kolege i koleginice iz Hemofarma koji će se takmičiti u korporativnoj štafetnoj trci“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Na Beogradskom maratonu u subotu 18. aprila u okviru Prvenstva Srbije za korporacije Kompaniju Hemofarm predstavljaće sedam ekipa – tri muške i četiri mešovite, a među njima su i dame sa maratonskim iskustvom. U trci zadovoljstva Hemofarm će imati još jednog istaknutog predstavnika, državnog osvajača medalja u sprinterskim trkama Aleksandra Popovića, direktora prodaje za vanevropska tržišta.

Svim učesnicima maratona u Hemofarmovom šatoru na Trgu Nikole Pašića biće na raspolaganju profesionalni maseri i lekari iz Voždovačkog Doma zdravlja.

Hemofarm i Hemofarm Fondacija pozivaju sve građane da se pridruže najvećoj manifestacji zdravlja kod nas, a ujedno, da slanjem SMS poruke na broj 3088 SVIM SRCEM podrže i pozorište „Boško Buha“.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: