Štafete Hemofarma u humanitarnoj misiji
16. april 2015.
Hemofarm i Hemofarm Fondacija nastavljaju i ove godine da promovišu prave vrednosti kao ekskluzivni partneri 28. SuisseGas Beogradskog maratona. Pod sloganom nacionalne kampanje SVIM SRCEM Hemofarm poziva na jačanje kolektivnog duha i solidarnosti kroz humanitarnu SMS akciju za nastavak obnove dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Reč je o broju 3088 za sve tri mreže, cena poruke je 100 dinara, a sav prihod ide za obnovu pozorišta. I zaposleni Hemofarma ove godine trče u korporativnoj štefetnoj trci u promociji humanitarne akcije. Njih će tokom trke bodriti glumci „Boško Buhe“.

Hemofarm i Hemofarm Fondacija i ove godine daju veliku podršku Beogradskom maratonu. Budući da je ovo najveća promocija zdravlja i zdravog života smatramo da je prirodno da budemo partneri. Kolektivno trčanje inspiriše i na zajedništvo, a najvažniji segment toga je i saosećanje i empatija. Zato smo u Hemofarmu i Fondaciji Hemofarm pronašli još jedan – human razlog da u svemu učestvujemo. Pokrenuli smo SMS broj 3088 za pomoć nastavku obnove pozorišta „Boško Buha, a najveći ambasadori ove akcije biće moje kolege i koleginice iz Hemofarma koji će se takmičiti u korporativnoj štafetnoj trci“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Na Beogradskom maratonu u subotu 18. aprila u okviru Prvenstva Srbije za korporacije Kompaniju Hemofarm predstavljaće sedam ekipa – tri muške i četiri mešovite, a među njima su i dame sa maratonskim iskustvom. U trci zadovoljstva Hemofarm će imati još jednog istaknutog predstavnika, državnog osvajača medalja u sprinterskim trkama Aleksandra Popovića, direktora prodaje za vanevropska tržišta.

Svim učesnicima maratona u Hemofarmovom šatoru na Trgu Nikole Pašića biće na raspolaganju profesionalni maseri i lekari iz Voždovačkog Doma zdravlja.

Hemofarm i Hemofarm Fondacija pozivaju sve građane da se pridruže najvećoj manifestacji zdravlja kod nas, a ujedno, da slanjem SMS poruke na broj 3088 SVIM SRCEM podrže i pozorište „Boško Buha“.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com