Velika podrška za sms 3088 - nastavak obnove „Boška Buhe“
11. april 2015.
Na dečjem maratonu u beogradskom ZOO vrtu veliku podršku malim maratoncima pružili su glumci i zaposleni pozorišta „Boško Buha“. Reč je o humanitarnoj akciji Hemofarm Fondacije koja je pokrenula SMS broj 3088 za pomoć obnovi ovog pozorišta. U majicama SVIM SRCEM, koji je slogan nacionalne kampanje Fondacije, glumci su i odraslima uputili poziv da učestvuju u akciji. Sav prihod ide za nastavak rekonstrukcije najstarijeg dečjeg pozorišta u Beogradu.

Akciju Hemofarm Fondacije, SMS 3088, podržali su i predstavnici Skupštine grada Beograda.

Milorad Mandić Manda, upravnik „Boška Buhe“ zahvalio se svim ljudima dobre energije i dobre volje, a posebno Hemofarm Fondaciji na doprinosu za obnovu pozorišta.

Od avgusta trčimo naš maraton, a sada smo na pola trke. Zahvaljujući prijateljskoj pomoći možda finiš bude brži. Nastavljamo misiju i nadamo se da će vrata novog pozorišta biti otvorena za 65. rodjendan u oktobru“ , rekao je Manda.

Zajedno sa voditeljem programa glumcem Bodom Ninkovićem pozvao je sve roditelje da slanjem SMS 3088 i darivanjem simboličnih 100 dinara pomognu nastavak obnove mesta za srećnije odrastanje dece. Male maratonce danas su bodrili i Beba, Bocko i Žak maskote Hemofarmovog lekovitog carstva.

SMS 3088 je treća u nizu akcija Hemofarm Fondacije pomoći pozorištu „Boško Buha“ u proteklih šest meseci. Na Beogradskom maratonu sledećeg vikenda u promociji humanitarne akcije Svim srcem za dečje pozorište „Boško Buha“ priključiće se i zaposleni Hemofarma u trci korporativnog prijateljstva.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com