Trčimo SVIM SRCEM za pozorište „Boško Buha“
09. april 2015.
Veliku podršku Dečijem maratonu, zakazanom za subotu 11. aprila, dala je i Hemofarm Fondacija, partner 28. Beogradskog maratona. Pod sloganom SVIM SRCEM za „Boško Buha“, Hemofarm Fondacija je pokrenula humanitarni SMS broj 3088 u želji da se obezbede i preostala sredstva neophodna za završetak radova na rekonstrukciji pozorišta „Boško Buha“. Cena poruke je 100 dinara za sve tri mreže, a broj će biti aktivan do 20. aprila.

Ova akcija je nastavak naše nacionalne kampanje SVIM SRCEM, a Dečiji maraton je prava prilika da u ujedinimo zdravu fizičku aktivnost i borbu za zdrav duh kroz radost davanja i brige o drugima. Pozivamo sve roditelje da nam se pridruže u borbi za kvalitetnije dečje odrastanje slanjem SMS poruke na broj 3088. Sa nama će u subotu biti i glumci pozorišta „Boško Buha“ koji će navijati za svoju publiku“, rekla je Tanja Bošković, članica UO Hemofarm Fondacije.

Na Dečijem maratonu, u beogradskom Zoološkom vrtu gde će se nadmetati 150 mališana predškolskog uzrasta, figure palete Hemofarmovih proizvoda promovisaće SMS 3088 jer Žak, Bocko i Risko, “članovi” Lekovitog carstva SVIM SRCEM podržavaju “Boška Buhu”. Nakon kolektivne šetnje kroz Knez Mihailovu, učesnicima Dečijeg maratoma pridružiće se i glumci i zaposleni iz pozorišta „Boško Buha“.

Pored Dečijeg maratona, Hemofarm i Hemofarm Fondacija će kao partneri Beogradskog maratona biti prisutni i na najvećoj sportskoj manifestaciji u Beogradu 18. aprila. Zaposleni u Hemofarmu će na 28. Beogradskom maratonu u korporativnim štafetama, trčati SVIM SRCEM za pozorište „Boško Buha“.

SMS 3088
je treća u nizu akcija Hemofarm Fondacije SVIM SRCEM za pozorište „Boško Buha“ u proteklih šest meseci.


Podsetimo, nakon inicijalne donacije krajem decembra u iznosu od 30.000 evra, Hemofarm Fondacija je sredinom februara organizovala humanitarnu aukciju slika iz fundusa Hemofarma jer sredstva svih donatara na žalost nisu bila dovoljna za završetak radova. Na aukciji je prikupljeno još oko 15.000 evra za obnovu pozorišta “Boško Buha”.

HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com