10. novembar 2014.
38. rođendan Hemofarm Šabac
Tradicionalnim aktivnostima - prijemom penzionera, uručenjem nagrada za stalnost i koktelom za menadžment i lokalnu samoupravu, Hemofarm Šabac obeležio je 38 godina rasta i razvoja. Generalni direktor Hemofarma, Ronald Seeliger i direktor Hemofarm d.o.o. Šabac Dragan Tošić, uručili su povelje koleginicama i kolegama koje su u kompaniji obeležile jubilej rada a kojih je bilo 63.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da vam čestitam Dan firme i zahvalim za doprinos razvoju Hemofarma i STADA grupe, kao i za angažovanje, odgovornost i posvećenost očuvanju proizvodnog kompleksa tokom majskih poplava. Hemofarm Šabac je veoma značajan za Hemofarm i STADA grupu, što možda najbolje ilustruje sve veći transfer STADA proizvoda i investicije koje su samo ove godine iznosile od oko četiri miliona evra. Drago mi je što ćemo ove godine završiti statusnu promenu i formalno pripajanje šabačkog kompleksa Hemofarmu što je inicirano sa ciljem da dobije još značajniju ulogu u okviru Hemofarma i STADA grupe“, rekao je, između ostalog Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma.

Obeležavanju 38 godina šabačkog kompleksa, pored generalnog direktora, prisustvovao je i menadžment Hemofarma: Sonja Pejović, direktorka Tehničkih operacija, Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija, Dejan Ivanović, direktor proizvodnje, Milan Smoljanović, direktor Sektora opštih poslova, Monika Ostojić, menadžer skladišnog poslovanja… Pre koktela za menadžment i predstavnike lokalne samouprave, generalni direktor Hemofarma Ronald Seeliger je bio gost gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića u Gradskoj kući, a prvi čovek Šapca je, naravno, bio gost naše kompanije čestitajući zaposlenima Dan firme.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: