09. april 2014.
Hemofarm – najbolji korporativni brend Srbije
Odlukom glasova potrošača i stručnog žirija, Hemofarm je dobitnik prestižne nagrade „Najbolje iz Srbije“ kao najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi! 

Nagradu je primio Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma koji je u ponedeljak dobio i nacionalno priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ kao lider privrednog ambijenta Srbije.

Akciju “Najbolje iz Srbije” organizvala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom “Privredni pregled”.


U ovogodišnjoj akciji konkurisalo je 175 brendova, a glavni kriterijumi za ocenjivanje brendova bili su tržišno-finansijski, percepcija ispitanika i ocena stručnog žirija.

Cilj akcije je da podstakne stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, da se promovišu najbolji robni i korporativni brendovi iz Srbije, jača njihova tržišna pozicija i izgradi poverenje potrošača i partnera u zemlji i inostranstvu.

Ovo je duga nagrada za korporativni brend koju je dobio Hemofarm. Podsetimo, direktorka komunikacija i održivog razvoja kompanije, Natalija Popović, primila je u ime Hemofarma prošle godine nagradu SUPERBRANDS u kategoriji farmaceutske industrije.

31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: