26. april 2013.
Još jedno priznanje za Hemofarm
SUPERBRAND SRBIJE u kategoriji farmaceutske industrije još jedna je u nizu nagrada koju je Hemofarm dobio nakon detaljne analize Saveta Superbrandsa, koji čine vodeći eksperti iz oblasti marketinga, ekonomije i medija. 

Kriterijumi za dobijanje statusa SUPERBRANDS SRBIJE zasnovani su na tri glavne osobine brenda, kao što su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, kao i korporativna društvena odgovornost.

Nagrada SUPERBRANDS je došla kao kruna naše korporativne kampanje SVAKO DOBRO, koja ima za cilj da predstavi Hemofarm u jednom novom svetlu, novom brend idetitetu, osveženom vizuelno, ali isto tako da pokaže da Hemofarm nije samo proizvođač kvalitetnih, a dostupnih lekova i farmaceutskih proizvoda, već kompanija koja brine o ljudima, i nastoji da unapredi opšti kvalitet života svakog pojedinca“, rekla je Natalija Popović, direktorka Komunikacija Hemofarma.


Ovo je treće priznanje koje je Hemofarm dobio u 2013. godini, a četvrto u poslednjih pet meseci. Tokom aprila ove godine kompanija Hemofarm je dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije, kao i nagradu za doprinos ukupnom razvoju privrede Vojvodine i čitave Srbije, koju dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

Superbrands licencni program osnovan je 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske i vodeća je svetska platforma za promociju brendova. Ovaj program u Srbiji pokrenut je pre šest godina sa ciljem da se odrede najjači korporativni brendovi u Srbiji. Institucija Superbrands je potvdra uspešnosti i prihvaćena je u više 90 zemalja širom sveta kao nezavisni autoritet i arbitar u proceni uspešnosti brenda.

31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: