Hemofarm potvrdio lidersku poziciju i u 2017.
08. decembar 2017.

Kompanija "Hemofarm" priredila je 7. decembra novogodišnji koktel za partnere i saradnike, sa kojeg je generalni direktor Ronald Zeliger poručio da ova kompanija ostaje pouzdan partner zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi, lokalnoj zajednici i celom društvu.

Svečani koktel koji je okupio brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, bio je dobra prilika i da se sumira poslovna godina ovog farmaceutskog giganta. Hemofarm je i u ovoj godini zadržao lidersku poziciju u Srbiji, BIH i Crnoj Gori i snažno grabi napred i na drugim tržištima u regionu. Osim rekordnih 5,4 milijardi tableta, više desetina miliona evra investicija i ogromnog poverenja korisnika u 38 zemalja na tri kontinenta, Hemofarm je ove godine posredstvom STADA grupe, pod čijim okriljem deluje, postao deo velike internacionalne porodice - Cinven i Bain Capital.

“STADA je tokom prethodnih decenija bila jedna od vodećih farmaceutskih kompanija na polju generike u Evropi, a Hemofarm je svojim dobrim radom doprineo toj reputaciji. Ova godina označila je početak nove ere za nas, ere u kojoj će ova kompanija dodatno jačati svoju poziciju na brojnim tržištima. Naš prioritet jesu kvalitet proizvoda i briga za potrošače. Ne odričemo se ni uloge kvalitetnog partnera zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi i lokalnoj zajednici, celom društvu. Zbog svega ovoga, ponosan sam na sve ljude koji rade u Hemofarmu, na svih 3000 njih koji predano, svakoga dana, nastupaju za ovaj narandžasti tim“, istakao je u svom obraćanju zvanicama generalni direktor Hemofarma.


“Naš prioritet su kvalitet proizvoda i briga za potrošače, a ne odričemo se uloge da budemo pouzdan partner zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi, lokalnoj zajednici i celom društvu”, poručio je Zeliger.