08. decembar 2017.
Hemofarm potvrdio lidersku poziciju i u 2017.

Kompanija "Hemofarm" priredila je 7. decembra novogodišnji koktel za partnere i saradnike, sa kojeg je generalni direktor Ronald Zeliger poručio da ova kompanija ostaje pouzdan partner zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi, lokalnoj zajednici i celom društvu.

Svečani koktel koji je okupio brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, bio je dobra prilika i da se sumira poslovna godina ovog farmaceutskog giganta. Hemofarm je i u ovoj godini zadržao lidersku poziciju u Srbiji, BIH i Crnoj Gori i snažno grabi napred i na drugim tržištima u regionu. Osim rekordnih 5,4 milijardi tableta, više desetina miliona evra investicija i ogromnog poverenja korisnika u 38 zemalja na tri kontinenta, Hemofarm je ove godine posredstvom STADA grupe, pod čijim okriljem deluje, postao deo velike internacionalne porodice - Cinven i Bain Capital.

“STADA je tokom prethodnih decenija bila jedna od vodećih farmaceutskih kompanija na polju generike u Evropi, a Hemofarm je svojim dobrim radom doprineo toj reputaciji. Ova godina označila je početak nove ere za nas, ere u kojoj će ova kompanija dodatno jačati svoju poziciju na brojnim tržištima. Naš prioritet jesu kvalitet proizvoda i briga za potrošače. Ne odričemo se ni uloge kvalitetnog partnera zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi i lokalnoj zajednici, celom društvu. Zbog svega ovoga, ponosan sam na sve ljude koji rade u Hemofarmu, na svih 3000 njih koji predano, svakoga dana, nastupaju za ovaj narandžasti tim“, istakao je u svom obraćanju zvanicama generalni direktor Hemofarma.


“Naš prioritet su kvalitet proizvoda i briga za potrošače, a ne odričemo se uloge da budemo pouzdan partner zdravstvenom sistemu u Srbiji, državi, lokalnoj zajednici i celom društvu”, poručio je Zeliger.

31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: