Povelja zahvalnosti za Hemofarm
26. oktobar 2017.

Povodom 50 godina rada, Dom zdravlja „Novi Sad” održao je 25. oktobra 2017. svečanu akademiju i tom prilikom, u ime dugogodišnje saradnje i podrške, direktor ove ustanove Veselin Bojat uručio je povelju zahvalnosti kompaniji Hemofarm A.D.


U prisustvu predstavnika pokrajinskih, republičkih i gradskih institucija, ustanova i kompanija, u ime Hemofarma se zahvalio Gordan Maksović, rukovodilac medicinskog tima kompanije, naglasivši da je velika čast biti pohvaljen od zdravstvene zajednice. „Hemofarm i Hemofarm fondacija u više navrata imali su zadovoljstvo da sarađuju i pomognu rad Doma zdravlja „Novi Sad”, a naš zadatak je da ovo dugogodišnje partnerstvo ne stane na ovome, već da nastavimo zajednički rad na daljem unapređenju kvaliteta usluge i nege koju naši građani dobijaju“, istakao je Maksović.


Prisutnima na svečanoj akademiji obratili su se ministar zdravlja Republike Srbije Zlatibor Lončar, ministarka bez portfelja Slavica Đukić-Dejanović i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.


Povelja zahvalnosti Doma zdravlja „Novi Sad“ uručena je i Gradu Novom Sadu kao osnivaču, predstavnicima pokrajinske vlade, Društvu lekara Vojvodine i JP “Srbijagas“.

HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com