Hemofarm najbolje komunicirao sa medijima u 2016.
09. februar 2017.
Hemofarm je, zajedno sa kompanijama Laguna i Vulkan, u kategoriji profitnih organizacija, tokom 2016. godine imao najbolju komunikaciju sa medijima. Ovo su rezultati  tradicionalnog istraživanja  "Novinar - vaš prijatelj" koje već 16 godina organizuje  PR agencija PRAGMA. U anketi je učestvovalo više od 300 novinara iz gotovo svih redakcija, koji su izneli svoje stavove o kvalitetu odnosa sa medijima i odnosa sa novinarima,  privrednih i neprivrednih organizacija i javnih ličnosti u Srbiji.

„Priznanje koje smo dobili od novinarske branše, čiji je posao i obaveza da sumnja, preispituje i istražuje činjenice, za sve nas u Hemofarmu predstavlja veliku čast. Istovremeno to je i obaveza da kroz još kvalitetniju i intenzivniju saradnju sa medijima, nastavimo da radimo u interesu javnosti, naših klijenata i pacijenata“, rekla je Sanda Savić, senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Žiri „sedme sile“ analizirao je  kvalitet odnosa sa medijima organizacija i javnih ličnosti u više kategorija: društvene privredne organizacije, privatne kompanije, ustanove kulture, sportske organizacije, humanitarne i druge nevladine organizacije, državne institucije, političke organizacije, najbolje press konferencije i najbolji press materijali. Istraživanje je obuhvatilo organizacije koje imaju najbolje kanale i sredstva komunikacije s novinarima.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com