14. jun 2016.
Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Superbrands Srbija
Srpski i regionalni farmaceutski lider, Hemofarm, i ove godine dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije. Hemofarm koji postoji preko 55 godina, najbolji je primer jedinstva tradicije i inovacija koji građani prepoznaju kao njima blizak brend.

O dobitnicima nagrade odlučivala su istaknuta imena iz oblasti medija, marketinga i privrednog sektora, ali i anketirano javno mnjenje. Za sve njih, Hemofarm je prva asocijacija na farmaceutsku industriju koja ispunjava sve kriterijume Superbrenda: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, ali i odgovorno poslovanje.

„Briga o zdravlju nacije je oduvek bila u fokusu našeg poslovanja. Imati kvalitetne, a istovremeno dostupne proizvode, nije ni malo lak zadatak, ali iskustvo poslovanja na ovom podneblju tokom prethodnih decenija, dalo nam je veliku prednost što građani prepoznaju i cene. Lekovi sa znakom Hemofarma putuju na više od 30 tržišta širom sveta, pa je međunarodna potvrda kvaliteta verifikovana i kroz ovu značajnu nagradu. Trudimo se i da unapređujemo kvalitet života pojedinaca, ali i da pomeramo svest društva kroz humanitarni rad u okviru svoje Hemofarm Fondacije“, rekla je Olivera Beuković, direktorka Sektora za strateški marketing Hemofarma primajući priznanje u ime kompanije na svečanom uručenju nagrada.

Svetski program Superbrands organizovan je treći put u Srbiji pod nazivom „Corporate Superbrands Srbija 2015/16“ sa ciljem da prepozna i nagradi neumorne napore i stalne uspehe svih onih koji doprinose stvaranju, snabdevanju i promociji vrhunskih brendiranih proizvoda i usluga na domaćem i međunarodnom tržištu. Od 1600 brendova nominovanih u 34 kategorije, izabrano je 250 kompanija koje su prepoznate kao najbolji privredni ambasadori svoje zemlje.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: