URINAL®
Urinal® Syrup
Ukusan sirup koji sadrži čist ekstrakt brusnice, namenjen deci starosti od 12 meseci života, sa urinarnom infekcijom i simptomima: čestog mokrenja, peckanja i žarenja pri mokrenju, kao i nespecifičnih simptoma poput povraćanja, odbijanja obroka i razdražljivosti. Pogodan za dugotrajnu primenu i uz antibiotike. Visokog kvaliteta i lak za gutanje, jednostavan za primenu.
Urinal® Express pH
Urinal® Express pH je dodatak ishrani koji pruža olakšanje i vraća udobnost osobama sa urinarnom infekcijom već u prva dva dana. Bolne senzacije, osećaj žarenja i peckanja tokom mokrenja značajno utiču na kvaliet života osoba sa urinarnom infekcijom. Urinal® Express pH karakteriše izuzetno brzo dejstvo jer dovodi do neutralizacije pH urina već nakon 1h od primene, što su i dokazali i rezultati kliničkog testa.
Urinal® Nefro
Urinal® Nefro tablete su dodatak ishrani namenjen urinarnom traktu. Urinal® Nefro tablete su savetuju osobama sa: kamenom ili peskom u bubregu, zapaljenjem bubrega, čestim infekcijama bubrega, osobama s urinarnim kateterom. Bogat i jedinstven sastav Urinal® Nefro tableta doprinosi emilinaciji tečnosti i štetnih produkata metabolizma, čime poboljšava funkciju i zdravlje bubrega.