10. jun 2015.
Hemofarmu ponovo priznanje „Najbolje iz Srbije”
Hemofarm je drugu godinu za redom, a već treći put, najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi. Ovo je odluka stručnog žirija i glasova potrošača u okviru priznanja „Najbolje iz Srbije“ koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim listom „Privredni pregled“.

Prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije“ za najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi u ime Hemofarm primila je Tatjana Čubrilo, samostalni inokorepodent.

„Srećna sam što je Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije. A posebno sam radosna što sam odabrana da u ime svih mojih dragih koleginica i kolega, a ima nas skoro 3000, primim priznanje. Radim u Hemofarmu 15 godina. Mi prevodioci obično na početku karijere sanjamo da simultano prevodimo nekim važnim ličnostima. Ponekad to i nije tako bajkovito i može da bude naporno, ali ono što mi i dalje daje energiju i motivaciju je činjenica da sam kao prevodilac, ovde gde radim, naučila mnogo o farmaciji, o medicini, ekonomiji, pravu ali i o ljudima. I upravo ono što čini Hemofarm posebnim i uspešnim su ljudi. Mi radimo kao jedan veliki tim – svi za jednog i jedan za sve, i to je ono što je bajkovito u ovom poslu. Zato smo treći put osvojili ovu nagradu, zato i jesmo Najbolje iz Srbije“, rekla je Tatjana Čubrilo.

Za izbor najboljih brendova među 160 nominovanih, glasalo je oko 6.000 građana. Glavni kriterijumi za ocenjivanje bili su tržišno-finansijski, percepcija ispitanika i ocena stručnog žirija.
05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: