Veliki uspeh takmičara Hemofarma na 28 SuisseGas Beogradskom maratonu
18. april 2015.
SVIM SRCEM UZ MARATONCE

Uprkos kiši, više od 30 hiljada takmičara i takmičarki, trčalo je na najmasovnijoj manifestaciji zdravlja - Beogradskom maratonu. Među njima je na cilj i u rekordnom roku stiglo i sedam štafetnih ekipa Hemofarma. Trčali su pod sloganom SVIM SRCEM, u znak podrške humanitarnoj akciji Hemofarm Fondacije za obnovu dečjeg pozorišta „Boško Buha“.

Podršku Buhi dao je i Aleksandar Popović, bivši državni reprezentativac i osvajač medalja u sprinterskim trkama. Među 20 hiljada takmičara on je „branio“ boje Hemofarma u Trci zadovoljstva.

„Znamo da ni država ni grad nemaju dovoljno novca za delatnost kao što je kultura, Hemofarm je tu da pomogne. I ja sam učešćem u ovoj trci hteo da dam simboličan doprinos podršci pozorištu. Ljudi koji su se bavili atletikom znaju koliko je zadovoljstvo trčati i pobediti samog sebe“, rekao je Popović.

Hemofarm je za sve učesnike, u svom šatoru, obezbedio pomoć profesionalnih masera i lekara kao i neophodne vitamine i suplemente za okrepljenje.

„Drago mi je što je Hemofarmov šator bio zborno mesto dobre energije i sumiranja odličnih rezultata u današnjoj trci. Nadam se da je isto tako i naša poruka SVIM SRCEM za Boška Buhu i SMS 3088 doprla do velikog broja ljudi“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Hemofarm Fondacija nastavlja nacionalnu kampanju SVIM SRCEM u kojoj je fokus na zdravlju nacije. Uskoro bi trebalo da budu poznati i rezultati SMS akcije za pomoć najstarijem dečijem pozorištu u Beogradu Boška Buhu.

HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com