Generalni direktor Hemofarma posetio „Career Days“
11. mart 2015.
Generalni direktor Hemofarma, Ronald Seeliger, posetio je sajam zapošljavanja „Career Days” gde je, zajedno sa kolegama iz Sektora ljudskih resursa, razgovarao sa prisutnim studentima.

Na radionicama organizovanim tokom sajma zapošljavanja sa ciljem prezentovanja sektora i sistema rada u Hemofarmu, Ronald Seeliger poručio je akademcima da je veoma važno da mladi ljudi direktno dobiju informacije o tome šta potencijalni poslodavci od njih očekuju, kako u pogledu timskog rada, tako i u svim drugim aspektima poslovanja.

Ranije, dok sam studirao, praksa održavanja ovakvih sajmova omogućavala je studentima da steknu uvid šta kompanija može da im ponudi i da se upoznaju sa načinom njenog rada. Drago mi je što su studenti pokazali veliko interesovanje za rad u Hemofarmu, jer to potvrđuje da su nas prepoznali kao dobrog poslodavca, što i jesmo. Mi smo odgovorna kompanija koja konstantno investira u ljude jer su zaposleni naš najvažniji resurs“, rekao je Ronald Seeliger, podsećajući da je Hemofarm nedavno zaposlio 165 radnika, najviše u Vršcu i Šapcu.

Studenti su imali priliku da direktno od predstavnika različitih sektora, dobiju značajne informacije o proizvodnim procesima i poslovnim procedurama u Hemofarmu. Radionice o našoj kompaniji održali su predstavnici Sektora ljudskih resursa (Mariora Andraš Tomić), Službe transfera (Vesna Cvrkota), Proizvodnje (Marina Radulović), Odeljenja za analitičku podršku (Dušica Đurka), Odeljenja za interne i eksterne provere (Dejana Munćan) i Odeljenja validacije i opreme procesa (Željko Joksimović), a na našem štandu su tokom dvodnevnog sajma, akademcima zainteresovanim za Hemofarm sve potrebne informacije davale koleginice iz Sektora ljudskih resursa Zorana Kralj, Sandra Vasilić, Miljana Šundić i Teodora Savić.

Ovogodišnji, 21. po redu Career Days koji tradicionalno inicira studentska organizacija AISEC, posetilo je oko 2.000 mladih koji su ostavili svoj CV u elektronskim bazama podataka kompanija.

AISEC je prošle godine radio istraživanje čiji rezultati su pokazali da je Hemofarm, u izboru akademaca, jedan od najpoželjinijih poslodavaca u Srbiji s obzirom da je mladima, pored redovne plate potrebna i mogućnost za napredovanje i usavršavanje, dobri uslovi rada, negovanje timskog duha i pozitivna atmosfera što su kriterijumi koje naša kompanija svakako ispunjava.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com