23. oktobar 2014.
Hemofarm – primer dobre prakse brige o zaposlenima
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja organizovalo je u okviru Evropske nedelje bezbednosti i zdravlja na radu konferenciju Upravljanje stresom na radu na kojoj je Hemofarm predstavljen kao primer dobre prakse brige o zaposlenima i preventive stresa. Direktorka Sektora ljudskih resursa Hemofarma, Mariora Andraš Tomić, govorila je na temu Upravljanja stresom u našoj kompaniji i preventivnim merama. 

Kako je u Srbiji stres na radu, kao u većini zemalja u tranziciji mnogo intenzivniji najpre zbog finansijske nesigurnosti i straha od gubitka posla, Hemofarm je apostrofiran kao kompanija koja je za BSCI (vodeća poslovno orijentisana inicijativa za kompanije posvećene poboljšanju uslova rada zaposlenih i poslovnog okruženja u celini, promovisanjem društveno odgovornog poslovanja) od strane SGS-a, ostvarila rezultat od 97.56 % i što je najbolji rezultat koji je postigla neka kompanija iz Srbije.

Konferenciju je otvorio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, povodom aktuelne kampanje širom Evrope sa ciljem upoznavanja stručnjaka iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu sa načinom i alatima za prevazilaženjem stresa na radnom mestu.

Na konferenciji su između ostalog govorili i predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, fakulteta za filozofiju Beogradskog Univerziteta kao i Agencije za bezbednost i zdravlje na radu Evropske unije koji su prezentovali iskustva ove problematike u zemljama kandidatima i članicama EU.
05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: