Natalija Popović nagrađena za doprinos razvoju marketinga i komunikacija
06. jun 2014.
Odlukom stručnog žirija, Natalija Popović, direktorka Komunikacija i održivog razvoja kompanije Hemofarm, dobitnica je prestižnog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos i zapažene domete u oblasti marketinga i komunikacija.

Počastvovana sam što sam danas ovde, među laureatima. Posebno imponuje što su nastojanja usmerena na korporativno repozicioniranje, jačanje imidža Hemofarma i kreiranje SVAKO DOBRO vizuelnog identita, prepoznata u stručnoj, marketinškoj javnosti. Priznanje Kapetan Miša Anastasijević” dodatno inspiriše da, timskim radom, nastavimo jačanje korporativnog brenda pomeranjem granica visokih standarda kvaliteta proizvoda i komunikacija, prevazilazeći očekivanja na putovanju koje smo započeli“, rekla je Natalija Popović.

Svečano uručivanje nagrada Kapetan Miša Anastasijević” održano je u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Ova prestižna nagrada dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta Put ka vrhu, sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja. Nosioci projekta su novosadska Agencija Medija Invent, univerziteti u Novom Sadu i Beogradu uz pomoć privrednih komora u Srbiji.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com