Hemofarm – najbolji korporativni brend Srbije
09. april 2014.
Odlukom glasova potrošača i stručnog žirija, Hemofarm je dobitnik prestižne nagrade „Najbolje iz Srbije“ kao najbolji korporativni brend u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi! 

Nagradu je primio Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma koji je u ponedeljak dobio i nacionalno priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ kao lider privrednog ambijenta Srbije.

Akciju “Najbolje iz Srbije” organizvala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom “Privredni pregled”.


U ovogodišnjoj akciji konkurisalo je 175 brendova, a glavni kriterijumi za ocenjivanje brendova bili su tržišno-finansijski, percepcija ispitanika i ocena stručnog žirija.

Cilj akcije je da podstakne stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, da se promovišu najbolji robni i korporativni brendovi iz Srbije, jača njihova tržišna pozicija i izgradi poverenje potrošača i partnera u zemlji i inostranstvu.

Ovo je duga nagrada za korporativni brend koju je dobio Hemofarm. Podsetimo, direktorka komunikacija i održivog razvoja kompanije, Natalija Popović, primila je u ime Hemofarma prošle godine nagradu SUPERBRANDS u kategoriji farmaceutske industrije.

HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com