Hemofarm - najbolji brend u farmaciji i najbolji poslodavac
14. maj 2018.
Regionalni farmaceutski lider kompanija Hemofarm dobitnik je nagrade „Top Serbian Brands'' za 2017. godinu u dve kategorije - najbolji korporativni brend u oblasti farmacije i najbolji poslodavac.

Nagradu za najbolje srpske brendove, u 50 kategorija, po četvrti put dodeljuje portal www.bestofserbia.rs i časopis Top Serbian Brands. U nezavisnom istraživanju javnog mnenja, sprovedenom na slučajnom uzorku od 2523 punoletnih građana Srbije, glavni kriterijumi za nagradu bili su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

„U poslovnom svetu nema veće nagrade od one koju dobijete upravo od potrošača. Briga o zdravlju građana u fokusu je našeg poslovanja, a mi to dokazujemo svakog dana poslednjih 58 godina kroz kvalitetne, cenovno dostupne i bezbedne proizvode - to je i razlog zašto nam građani veruju“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija u Hemofarmu.

Prema rečima HR direktorke Marine Mitić-Jekić, kao poslodavca nas posebno raduje druga nagrada, ona govori da je Hemofarm prepoznat kao poželjna sredina za rad. „Verujem da je ova nagrada došla zahvaljujući zaposlenima u Hemofarmu koji nose glas o tome kako je raditi u ovoj kompaniji. Velika je čast dobiti pomenutu nagradu, koja za nas u isto vreme predstavlja i obavezu da se održimo u vrhu kad je reč o ovom i sličnim istraživanjima.”
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com