srpskiSr

Korporativna kultura

Hemofarmov pristup ljudima prevazilazi zakonske obaveze brige o zaposlenima.

Radno okruženje

Hemofarm veliki značaj pridaje zaštiti i zdravlju zaposlenih, prijatnoj radnoj atmosferi, pozitivnom i stimulativnom okruženju, ali i stvaranju jednakih uslova za razvoj ličnih i timskih potencijala u različitim oblastima rada.

Kultura i različitost

Motivisan i stručan tim Hemofarma čine zaposleni iz različitih zemalja, koji su fokusirani na zajednički cilj – korporativni rezultat.

Ravnopravnost

Jedan od pokazatelja da se u Hemofarmu uspešno kreira savremeno radno okruženje u kom se poštuje različitost i ravnopravnost, jeste i činjenica da žene čine većinu zaposlenih na svim organizacionim nivoima. Na zadovoljstvo zaposlenih utiče i Hemofarmova podrška porodicama sa decom. Pored jednokratne naknade za svaku rođenu bebu, Hemofarm deci samohranih roditelja obezbeđuje finansijsku pomoć i školski pribor.

Strateški pristup upravljanju ljudskim resursima, pored profesionalnog razvoja zaposlenih, podrazumeva i korporativnu kulturu koja se, uz poštovanje i poverenje, razvija i kroz konstantnu promociju brižnosti, kvaliteta, dostupnosti i poverenja - ključnih korporativnih vrednosti koje se ne odnose samo na proizvode, nego i na međuljudske odnose.