Ronaldu Seeligeru nagrada PKV
30. mart 2016.
Generalni direktor Hemofarma, dr Ronald Seeliger, dobitnik je nagrade Privredne komore Vojvodine za izuzetna privredna ostvarenja u 2015. godini. Nagrada Privredne komore Vojvodine za istaknute pojedince, pored plakete, sadrži i novčani iznos koji je dr Ronald Seeliger donirao novosadskom udruženju transplantiranih pacijenata „Paratransplant“.

 „Pre tri godine, Privredna komora nagradila je Hemofarm za doprinos razvoju privrede u Vojvodini, a tako i u celoj Srbiji. Ova nagrada je takođe nagrada za Hemofarm, jer nije reč o mom ličnom uspehu, već o uspehu tima i ljudi koje vodim i koji svakodnevno postižu neverovatne rezultate u domenu proizvodnje, ali i doprinosa zdravlju nacije. Pomažemo zdravstvenom sistemu i društvenim projektima, kroz donacije ali i na druge načine, kao što je nacionalna kampanja PRODUŽI ŽIVOT koju, drugu godinu za redom, Hemofarm Fondacija realizuje u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja promovišući značaj transplantacije i povećanja broja donora. Hvala PKV za ovu nagradu koju shvatam kao obavezu za sve nas u Hemofarmu da negujemo svoja dostignuća i ulažemo još više napora u godinama koje dolaze“, poručio je Ronald Seeliger.

Zbog poslovnih obaveza, dr Ronald Seeliger nije prisustvovao svečanom uručenju nagrada PKV u Novom Sadu, pa je priznanje, u ime laureata, primila Joan Duru Popić, menadžer razvoja poslovanja Hemofarma.

Nagrada Privredne komore Vojvodine je tradicionalno priznanje koje se dodeljuje od 1964. godine za značajna privredna ostvarenja privrednim društvima i pojedincima koji su u izuzetno teškim uslovima privređivanja, ulažući ogromno zalaganje, znanje i sposobnost, ostvarili značajne rezultate u poslovanju.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com