07. april 2015.
Ronald Seeliger - LIDER PRIVREDNOG AMBIJENTA SRBIJE
Dr Ronald Seeliger, generalni direktor kompanije Hemofarm dobitnik je nacionalnog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji lider privrednog ambijenta Srbije, koje je dodeljeno danas na centralnoj manifestaciji u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ jedno je od najuglednijih privrednih i društvenih priznanja u Srbiji koje se dodeljuje u okviru projekta kompanije Media Invent „Put ka vrhu“, sa ciljem afirmacije društvenih i preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja, a na osnovu odluke žirija koji čine ugledni predstavnici Privredne komore Vojvodine, Privredne komore Beograda, Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad.

„Počastvovan sam ovom prestižnom nagradom. Privilegija je biti prepoznat kao lider razvoja poslovnog ambijenta u Srbiji. Posebno sam ponosan što je ovo drugo priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ koje ide u Hemofarm jer je nedavno, na regionalnom nivou, Hemofarm Fondacija nagrađena za filantropiju. Hemofarm, kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji, ima odgovornost i obavezu da doprinosi razvoju pozitivne ekonomske klime. Prošle godine, Hemofarm je ostvario impresivne rezultate, učvrstio lidersku poziciju u Srbiji, povećao izvoz, a kao društveno odgovorna kompanija, ulagala je značajne napore u unapređenje društva. Nagrada je potvrda da je naša dobra poslovna praksa prepoznata i nagrađena. Ohrabruje nas da nastavimo sa razvojem aktivnosti u domenu korporativne društvene odgovornosti koja nam je podjednako značajna kao i poslovanje. Nastojaćemo da dobijanje ove prestižne nagrade opravdamo unapređenjem saradnje sa institucijama koje će, podrškom domaćim kompanijama i pojedincima, doprineti unapređenju ambijenta za dalji razvoj Srbije, ali stvaranju podsticajnih ekonomskih uslova za strane investitore“, rekao je dr Ronald Seeliger.
05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: