26. april 2013.
Još jedno priznanje za Hemofarm
SUPERBRAND SRBIJE u kategoriji farmaceutske industrije još jedna je u nizu nagrada koju je Hemofarm dobio nakon detaljne analize Saveta Superbrandsa, koji čine vodeći eksperti iz oblasti marketinga, ekonomije i medija. 

Kriterijumi za dobijanje statusa SUPERBRANDS SRBIJE zasnovani su na tri glavne osobine brenda, kao što su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, kao i korporativna društvena odgovornost.

Nagrada SUPERBRANDS je došla kao kruna naše korporativne kampanje SVAKO DOBRO, koja ima za cilj da predstavi Hemofarm u jednom novom svetlu, novom brend idetitetu, osveženom vizuelno, ali isto tako da pokaže da Hemofarm nije samo proizvođač kvalitetnih, a dostupnih lekova i farmaceutskih proizvoda, već kompanija koja brine o ljudima, i nastoji da unapredi opšti kvalitet života svakog pojedinca“, rekla je Natalija Popović, direktorka Komunikacija Hemofarma.


Ovo je treće priznanje koje je Hemofarm dobio u 2013. godini, a četvrto u poslednjih pet meseci. Tokom aprila ove godine kompanija Hemofarm je dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije, kao i nagradu za doprinos ukupnom razvoju privrede Vojvodine i čitave Srbije, koju dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

Superbrands licencni program osnovan je 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske i vodeća je svetska platforma za promociju brendova. Ovaj program u Srbiji pokrenut je pre šest godina sa ciljem da se odrede najjači korporativni brendovi u Srbiji. Institucija Superbrands je potvdra uspešnosti i prihvaćena je u više 90 zemalja širom sveta kao nezavisni autoritet i arbitar u proceni uspešnosti brenda.

05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: