14. jun 2016.
Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Superbrands Srbija
Srpski i regionalni farmaceutski lider, Hemofarm, i ove godine dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije. Hemofarm koji postoji preko 55 godina, najbolji je primer jedinstva tradicije i inovacija koji građani prepoznaju kao njima blizak brend.

O dobitnicima nagrade odlučivala su istaknuta imena iz oblasti medija, marketinga i privrednog sektora, ali i anketirano javno mnjenje. Za sve njih, Hemofarm je prva asocijacija na farmaceutsku industriju koja ispunjava sve kriterijume Superbrenda: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, ali i odgovorno poslovanje.

„Briga o zdravlju nacije je oduvek bila u fokusu našeg poslovanja. Imati kvalitetne, a istovremeno dostupne proizvode, nije ni malo lak zadatak, ali iskustvo poslovanja na ovom podneblju tokom prethodnih decenija, dalo nam je veliku prednost što građani prepoznaju i cene. Lekovi sa znakom Hemofarma putuju na više od 30 tržišta širom sveta, pa je međunarodna potvrda kvaliteta verifikovana i kroz ovu značajnu nagradu. Trudimo se i da unapređujemo kvalitet života pojedinaca, ali i da pomeramo svest društva kroz humanitarni rad u okviru svoje Hemofarm Fondacije“, rekla je Olivera Beuković, direktorka Sektora za strateški marketing Hemofarma primajući priznanje u ime kompanije na svečanom uručenju nagrada.

Svetski program Superbrands organizovan je treći put u Srbiji pod nazivom „Corporate Superbrands Srbija 2015/16“ sa ciljem da prepozna i nagradi neumorne napore i stalne uspehe svih onih koji doprinose stvaranju, snabdevanju i promociji vrhunskih brendiranih proizvoda i usluga na domaćem i međunarodnom tržištu. Od 1600 brendova nominovanih u 34 kategorije, izabrano je 250 kompanija koje su prepoznate kao najbolji privredni ambasadori svoje zemlje.
05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: