srpskiSr

Vesti

03.05.2017

Prodaja neopasnog otpada – sekundarnih sirovina

HEMOFARM AKCIONARSKO DRUŠTVO FARMACEUTSKO HEMIJSKA INDUSTRIJA VRŠAC, Beogradski put bb, Vršac, oglašava PRODAJU NEOPASNOG OTPADA – SEKUNDARNIH SIROVINA...
Saznajte više
20.04.2017

STADA i Hemofarm na putu daljeg rasta i razvoja

Nemačka STADA i Hemofarm kao njen važan deo, nalaze se na pragu novog poglavlja u razvoju, a posle odluke Upravnog i Nadzornog odbora STADE da prihvate ponudu, dva svetski ugledna investiciona fonda Bain Capitala i Cinvena, o preuzimaju akcija vrednu 5,318 milijardi evra.
Saznajte više
31.03.2017

Ambasador Nemačke podržao „Najvažniji poziv u životu“

Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman i glumci Ateljea 212 i učesnici Beogradskog festivala igre potpisali su donorske kartice na svečanosti koju je kao nastavak kampanje „Najvažniji poziv u životu“ organizovala Hemofarm Fondacija.
Saznajte više
30.03.2017

Crvene haljine – šifra koja čuva srce

„Oboji u crveno. Svim srcem“ nije bio samo naziv humanitarne revije koju su organizovali Hemofarm Fondacija i agencija Klik u okviru Beogradske nedelje mode, već i poruka kojom su brojne poznate dame u ulozi manekenki podsetile na važnost prevencije kardiovaskularnih bolesti.
Saznajte više
17.03.2017

Dva priznanja za Nemačko-srpsku privrednu komoru

U ime Nemačko-srpske privredne komore, dve nagrade magazina Diplomacy&Commerce primio je njen predsednik, dr Ronald Seeliger koji je generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA grupe za Jugoistočnu Evropu.
Saznajte više
17.03.2017

Predsednik Republike Srpske na sastanku sa predstavnicima Hemofarma

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, održao je sastanak sa predstavnicima Hemofarma i poželeo im uspeh u daljem radu.
Saznajte više
02.03.2017

Hemofarmu povelja Uprave carina

Hemofarm je dobio povelju Svetske carinske organizacije (SCO) koju je našoj kompaniji Uprava carina dodelila za dugoročnu saradnju, stabilan i pouzdan partnerski odnos.
Saznajte više