srpskiSr

Vesti

20.02.2017

Hemofarm – primer socijalne pravde

Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, posetio je Hemofarmov proizvodni kompleks u Vršcu.
Saznajte više
10.02.2017

NOVO iz Hemofarma - Marissimo linija sprejeva za nos i grlo

Nova linija proizvoda u Hemofarm portfoliju Marissimo, od skoro je dostupna na tržištu Srbije! Reč je o jedinstvenoj i inovativnoj paleti sprejeva za nos i grlo. Naziv palete ukazuje na prirodno i morsko poreklo proizvoda.
Saznajte više
09.02.2017

Hemofarm najbolje komunicirao sa medijima u 2016.

Hemofarm je, zajedno sa kompanijama Laguna i Vulkan, u kategoriji profitnih organizacija, tokom 2016. godine imao najbolju komunikaciju sa medijima.
Saznajte više
26.01.2017

Zaposleni Hemofarma u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Zaposleni kompanije Hemofarm AD i Hemofarm Fondacije masovno su se odazvali pozivu nadležnih zdravstvenih institucija i dobrovoljno dali krv.
Saznajte više
21.01.2017

Hemofarm dobitnik Glavne nagrade VIRTUS za filantropiju

Hemofarm je dobitnik VIRTUS Glavne nagrade za doprinos kompanije na nacionalnom nivou za kampanju podrške programu doniranja i transplantacije organa u Srbiji – NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU.
Saznajte više
13.01.2017

Dubovac oborio sopstveni rekord!

Petu godinu za redom, naša fabrika antibiotika u Dubovcu ostvarila je rekordnu proizvodnju. Iako najmanji, u okviru Hemofram grupe, tim od 68 zaposlenih, spada u najveće rekordere.
Saznajte više
14.12.2016

Hemofarm Fondacija osvojila nagradu za društveno odgovornu kampanju godine

Hemofarm Fondacija dobitnik je Godišnje nagrade za društveno odgovornu kompaniju godine koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.
Saznajte više