srpskiSr

Vesti

17.03.2017

Dva priznanja za Nemačko-srpsku privrednu komoru

U ime Nemačko-srpske privredne komore, dve nagrade magazina Diplomacy&Commerce primio je njen predsednik, dr Ronald Seeliger koji je generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA grupe za Jugoistočnu Evropu.
Saznajte više
17.03.2017

Predsednik Republike Srpske na sastanku sa predstavnicima Hemofarma

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, održao je sastanak sa predstavnicima Hemofarma i poželeo im uspeh u daljem radu.
Saznajte više
02.03.2017

Hemofarmu povelja Uprave carina

Hemofarm je dobio povelju Svetske carinske organizacije (SCO) koju je našoj kompaniji Uprava carina dodelila za dugoročnu saradnju, stabilan i pouzdan partnerski odnos.
Saznajte više
28.02.2017

Hemofarm – primer uspešne nemačke investicije

Premijer nemačke Savezne pokrajine Hesen, Folker Bufije, tokom državne posete Republici Srbiji, posetio je sa saradnicima sedište kompanije Hemofarm u Vršcu. U delegaciji je tokom posete Hemofarmu bio i Aksel Ditman, ambasador Nemačke u Srbiji.
Saznajte više
20.02.2017

Hemofarm – primer socijalne pravde

Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, posetio je Hemofarmov proizvodni kompleks u Vršcu.
Saznajte više
10.02.2017

NOVO iz Hemofarma - Marissimo linija sprejeva za nos i grlo

Nova linija proizvoda u Hemofarm portfoliju Marissimo, od skoro je dostupna na tržištu Srbije! Reč je o jedinstvenoj i inovativnoj paleti sprejeva za nos i grlo. Naziv palete ukazuje na prirodno i morsko poreklo proizvoda.
Saznajte više
09.02.2017

Hemofarm najbolje komunicirao sa medijima u 2016.

Hemofarm je, zajedno sa kompanijama Laguna i Vulkan, u kategoriji profitnih organizacija, tokom 2016. godine imao najbolju komunikaciju sa medijima.
Saznajte više